Drónfelvételen az új fejlesztésű KÜHNE KRT rövidtárcsa

2022-01-25 | hír | Kulcsszavak: ...

A KÜHNE Rövidtárcsa félig-függesztett kialakítású munkagép. A berendezés rendelhető 5, 6 és 7 méteres munkaszélességben. Alkalmas tarlóhántásra, szántás elmunkálásra, magágyelőkészítésre és egy menetben a talajfelszín visszatömörítésére.

A berendezés magas vázszerkezet kialakítású, robosztus kivitelű, hegesztett kivitelben készült. A hidraulikusan működtethető szárnykeretek a központi vázhoz csuklókkal kapcsolódnak. A jó talajkövetést az első támasztó kerekek biztosítják, így a tárcsa sekély művelésre is alkalmas.

A két sorban elhelyezett egyedi, gondozásmentes csapágyazású, 610 mm átmérőjű tárcsalevelek biztosítják a nagy átömlési keresztmetszetet. A 250 mm osztástávolságban elhelyezett tárcsalevelek hosszú élettartamát a speciális anyagminőség, valamint dupla élkiképzés biztosítja. A gumirugós művelőtag felfüggesztésnek köszönhetően a tárcsalapok mikrorezgést végeznek, ennek következtében a berendezés rögaprító hatása fokozódik.

Az első és hátsó tárcsasor egymáshoz viszonyítva, oldalirányban állítható, biztosítva ezzel az egyenletes csipkézettségű művelést.

A talaj lezárásához és részleges visszatömörítéséhez dupla U-profilos elmunkáló, vagy dupla V-profilos művelőegység szett, valamint D-D-profilos hengersor is rendelhető.

<table class='muszaki' id=>

MŰSZAKI ADATOK