Minőségpolitika

Társaságunk mezőgazdasági gépek gyártásával, fejlesztésével és értékesítésével valamint autóbuszváz és hegesztett járműszerkezet gyártásával foglalkozik.

A gyár alapítása (1856) óta eltelt 160 évben a KÜHNE márkanév folyamatos kiváló minőséget, megbízhatóságot jelentett a magyar mezőgazdaság szereplői számára. Gyártmányaink a múltban és a jelenben is sikeresen szerepelnek a különböző kiállításokon, visszajelzést biztosítva számunkra, hogy fejlesztéseinkkel jó úton haladunk, minőségpolitikánk pedig a vevőink megelégedettségét szolgálja.

Büszkék vagyunk múltunkra, a KÜHNE márkanévre, ezért a „minőség” fogalma számunkra nem csak termékeink, szolgáltatásaink minőségét jelenti, hanem minőségi munkavégzést, vezetési filozófiát is, melynek segítségével próbáljuk megőrizni elismertségünket szakágazatunkban.

Autóbuszváz és hegesztett szerelvények gyártásával 1999 óta foglalkozik Társaságunk. Ebben az ágazatban is kiemelkedően fontos a kiváló minőség. Minőségpolitikánkat úgy fogalmaztuk meg, hogy mindkét terület elvárásainak megfeleljen.

  • Termékeink, szolgáltatásaink minőségét a vevői elvárások, a jogszabályok és az Európai Uniós követelmények figyelembe vételével folyamatosan javítjuk. Kiemelten fontos számunkra, a lehető legkorszerűbb módszerek és technológiák alkalmazása.
  • Folyamataink kialakítása és működtetése során alkalmazzuk a vonatkozó hatályos törvényeket és szabályozásokat. Ennek érdekében tartjuk fenn független fél által tanúsított minőségirányítási rendszerünket (MSZ EN ISO 9001:2009)
  • Termékeink, szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése során építünk dolgozóink, vevőink, partnereink észrevételeire és javaslataira.
  • A minőségi munkához, minőségi eszközök és munkakörnyezet kell, ezért a vezetőség elkötelezi magát, hogy a folyamatos fejlődés érdekében, folyamatosan biztosítja a szükséges erőforrásokat.
  • Fokozott figyelmet fordítunk munkatársaink képzésére, mind szakmai, minőségügyi, mind személyiségfejlesztés terén, ezzel elősegítjük a stabil munkatársi közösség kialakulását.
  • Korszerű információtechnológiai rendszert tartunk fenn szervezetünkben, amellyel elősegítjük a gyors és hatékony információáramlást és időfelhasználást.
  • Minőségirányítási rendszerünk hatékony működtetésében példamutatással élen járnak vezetőink, így elvárjuk minden munkatársunktól is az elkötelezettséget és a hatékony időfelhasználást.
  • Vállalatunk piaci stratégiáját, folyamatosan igazítjuk az aktuális trendekhez, amennyiben azok az egyetemes emberi értékekkel összhangban vannak. Így kívánjuk növelni vevőink elégedettségét.
  • Társaságunk a folyamatos fejlesztés érdekében, vezetőségi átvizsgálások keretében rendszeres időközönként felülvizsgálja a minőségügyi rendszerét, minőségpolitikáját és céljait.