BemutatkozásA KÜHNE Mezőgazdasági Gépgyár zártkörű Részvénytársaságot, hazánk egyetlen nagyüzemi vetőgépgyártó cégét Wilhelm Henrik Pabst és Krauss Frigyes alapította 1856-ban. Az általuk létrehozott manufakturális üzemet Kühne Ede fejlesztette az iparág legismertebb hazai gyárává. Az 1997 óta magántulajdonban lévő, zártkörűen működő Részvénytársaság stratégiáját folyamatos innováció, kifogástalan minőség és vevőorientált értékesítés jellemzi.

Gyártmányválasztékunkban közép- és mélylazítók, ágy- és váltvaforgató ekék, nehéz kultivátor, nehéztárcsás boronák, kompaktorok, szemenkénti és gabonavetőgépek szerepelnek. Üzemünk 10 éve a Credo típusnevű autóbuszok vázgyártásának is helyet ad, telephelyünkön a buszvázak mellett számos beépülő fém alkatrész is készül, amelyek a Kravtex által forgalmazott járművekben még tovább növelik a hazai termékek arányát.

Innovációs eredményeink hűen tükrözik, hogy munkagép fejlesztéseink során a változó mezőgazdasági körülményeknek és Vevőink elvárásainak megfelelő megoldásokat alkalmazunk.

Produktumaink minőségét az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány feltételeinek betartásával garantáljuk.

Termékeink előállításához gyártási technológiák széles spektruma áll rendelkezésünkre, így munkagépeink alkatrészeinek csaknem 100%-át "házon belül", a Kühne mosonmagyaróvári gyárában készítjük el. A részegységek tervezésétől a vevőszolgálati tevékenységig minden egyes részfolyamatot önállóan kontrollálunk, így Partnereink mindig a legjobb termékhez juthatnak.

Mezőgazdasági munkagépeinket és pótalkatrészeinket bel- és külföldön egyaránt értékesítjük viszonteladóinkon, illetve kereskedelmi szakembereinken keresztül.

Vevőorientált üzletpolitikánk lehetővé teszi, hogy az év bármely időszakában, a lehető leggyorsabban elégíthessük ki Megrendelőink igényeit.